31 mars 2020

Coffee break

Vardagen

God morgon! Satt för en stund sedan och drack dagens första kopp kaffe i lugn och ro. Det är inte alltid man får dricka kaffet varmt! Så jäkla nöjd när det händer haha. Lillen sover för tillfället, men vaknar nog snart. Jag tänkte ta en promenad med honom då samt dra och handla lite mat. Det är ju ganska tomt i butikerna vilket jag tycker är skitbra. 

Igår såg vi på en helt jävla värdelös film. Jag hade hört dåligt om den, men Sady insisterade på att vi skulle se den. Filmen hette How it ends och slutet var så jäkla kasst haha. De borde ha förlängt den och gjort den lite mer spännande. Det är inte alltid man får se hela filmer utan avbrott, men den senaste veckan har Julián sovit hut bra som helst under natten. Han sover oftast från 20-21 till 06 på morgonen. Om han vaknar upp någon gång så gör han det runt 04 och då vill han bara ha mat för att sen somna igen. Jag hoppas att detta håller i sig en lång period nu framöver...Om en vecka blir han hela 8 månader. Helt sjukt! Han har sedan 6 veckor tillbaka sagt mamma, och för en vecka sedan sa han även pappa. Det har han sagt 3 gånger totalt sedan dess. Så himla kul ^^. 

Planerna för idag är inte många. Det är först en liten promenad, handla och sedan ska jag ta tag i tvätten. Det blir ett berg här hemma på en vecka med alla bebiskläder haha. Till helgen har vi lite mer planerat (kanske för mycket planerat), men det ser jag fram emot. Ska försöka ringa pappa också. Nepp, nu ska jag göra i ordning mig, ciao!