23 september 2019

När allt flyter på!

Vardagen

Hej! Just nu sitter jag med världens huvudvärk. Jag tog en treo för en stund sedan, men den har inte hjälpt. Inte ens kaffe kan rädda denna huvudvärken idag, tragiskt. Anyways, Sady skrev till mig för en stund sedan och det verkar som att vi får lite ledigt på torsdag kväll. Från och med idag börjar nämligen Banff mountain film festival i Göteborg på Draken och jag har gått på den sedan 2008. Jag trodde att jag skulle missa den för första gången på 10 år, men nej, det verkar som att jag får gå även i år. Ni kan kolla in länkar och köpa biljetter m.m. HÄR. Festivalen håller på i fyra dagar. 

Igår var både jag och Sady hemma och vid 13.30 åkte vi till Allingsås för att möta upp kusinen. Vi käkade sushi och åkte sedan snabbt förbi henne. När jag och Sady kom hem chillade vi bara och jag passade på att få lite extra sömn. Kanske är det sömnen som bidragit till huvudvärken idag? Om en stund vaknar iallafall lillen så jag får passa på att skriva under tiden. När han har matats och bytit kläder m.m. ska jag ta ut honom på en liten promenad. Det är fint väder och solen skiner så det ska bli gött att komma ut en stund. Den friska luften kanske kan hjälpa mig med värken, jag håller tummarna. 

I övrigt så försöker jag bli av med mitt sötsug. Imorse drack jag en bananshake till frukost och målet idag är att inte äta något onyttigt. Det är kanske lätt för andra, men för mig är det en ständig kamp. Jag är helt ärligt sockerberoende och jag blir så ledsen om jag för över det beroendet på Julián. Jag fattar inte varför det ska vara så svårt att hålla sig borta från dålig mat, godis och annan skit som man stoppar i sig. Jag äter inte alltid mycket, men jag måste alltid ha något sött. Någon som har tips på hur man slutar med godis och andra snacks? Vad äter man istället förutom frukt? Ciao så länge! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress