19 mars 2020

Vilka tider!

Vardagen

Wow! Fick precis tillgång till min blogg igen och insåg att jag inte har uppdaterat sedan i december. Jag tror aldrig att jag har haft en så lång paus från bloggande sedan jag först började blogga 2006. Men men, here I am. 

Vad händer just nu? Inte mycket. För tillfället håller jag mig mest hemma och drar bara ut om det är absolut nödvändigt, eller för en promenad. Just idag ska jag ut på en lite längre promenad med Julián, men jag håller som vanligt avstånd från så många människor som jag kan. Ingen kan ju ha missat coronaviruset och allt kaos som det skapat. Själv hade jag tankarna på detta utfall redan i januari när detförst började spridas så jag är väl förberedd med allt som kan tänkas behövas om situationen förvärras. Min oro ligger inte i att smittas av viruset...min oro ligger i det som kommer efteråt. Kanske eskalerar allt och leder till ekonomisk kollaps, livsmedelsbrist pga. importproblem. Ja tankarna far åt olika håll just nu eftersom jag vet att Sverige inte kan försörja sig självt särskilt länge om världen skulle stänga ner. 

En tråkig konsekvens av allt detta är att jag och mamma inte kan dra på semester i april som vi hade tänkt. Vi får helt enkelt skjuta på den resan tills allt har lugnat sig. 

Julián växer på så jäkla fort så man knappt hinner med haha. Sist vi var på 6 månaderskontrollen så var han 72 cm lång och vägde ca 9400 g. För några veckor sedan drabbades han av 3dagarsfeber vilket gjorde honom lite gnällig, men helt förståeligt! Han kan hasa sig fram och numera även krypa på alla fyra. Han kan sitta och försöker nu lära sig att gå utan gåstol. Han är väldigt framåt haha. Han har redan sagt mamma flera gånger och första gången var för 3 veckor sedan. Nu säger han det ganska ofta och försöker också att säga pappa genom att säga baba. Så gulligt. Jag blir bara mer och mer kär i min lille pojk haha. 

Om 3 timmar kommer en matleverans hit och innan dess ska jag försöka få städat lite. Jag har ju liksom inget bättre för mig *host*. Efter det drar vi iallafall ut på en promenad om vädret fortsätter hålla sig fint! Ciao så länge!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress