Hej! Både i fredags och igår var det riktigt segt. Alla ber mig att gå ut och ta en promenad, men ärligt talat så börjar jag bli less på det också. Vem fan pallar ta samma runda (med viss variation) i princip varje dag? Jag har tröttnat på området, på miljön här och det enda som motiverar mig ut är solen. Lägenheten blir också så jävla varm så att ACn kommer att åka fram när som helst i dagarna. Jobbigt. 

Iallafall, kul att det fortfarande är folk som läser bloggen haha. Jag är ju inte superduktig på att uppdatera...och det händer liksom inget speciellt i livet just nu förutom att Julián utvecklas så himla snabbt nu. Han har fått tre tänder på den nedre delen och två är påväg upp på ovansidan. Han har inte gnällt eller fått feber så det är bra. 

Sady slutar nu och är hemma om 30 minuter. Vi ska iväg till hans pappa och Marcela för lite käk idag. Vi har hållit oss undan i över 3 veckor nu och känner att det är dags att träffas. Vi håller oss såklart på avstånd ändå och ser till att hålla hygienen. Man är ju inte dum... 

I övrigt så har jag beställt hem en del grejer. Jag har haft det lite tur med ekonomin i allt detta kaos så jag bestämde mig för att unna både lillen, mig och Sady lite nytt. Vi har köpt en del begagnat också, men nu kände jag för nya saker. Kan fota det (när allt väl dyker upp..) så kan ni få titta på lite söta outfits till Julián haha. Nu ska jag platta håret och göra mig i ordning. Ciao!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress