3 september 2019

Magsår och stress

Vardagen

Hej! Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade och jag hinner ärligt talat inte. Lillen kräver mycket uppmärksamhet och närhet just nu och det blir svårt att göra annat än att mata, byta blöjor och gosa. När jag får lite tid över så försöker jag äta eller själv få sömn. Sady jobbar och mina dagar blir väldgt stressiga. Jag ser iallafall till att komma ut lite varje dag för att inte gå bananas i lägenheten haha. I lördags var jag på promenadloppis i Utby. Jag köpte en del grejer till bebisen och lite smycken till mig själv. Jag gick med Claudia och totalt gick vi 1,1 mil den dagen. Jag var helt slut när jag kom hem och orkade inte lyfta fötterna mer den dagen. Det slutade med att jag bosatte mig i soffan och flyttade ut hela skötbordet m.m. till vardagsrummet. Jag har ju knappt kunnat gå sedan jag var gravid i vecka 32...så det blev en utmaning att gå så långt.


I söndags åkte vi hem till Sadys pappa. Vi handlade med oss mat från Texas long horn (så jäkla gott). Efter maten kollade vi på Panic room och chillade. Vi åkte hem rätt sent vilket gjorde att jag fick mindre sömn den natten. I övrigt går jag hemma och städar, halvvilar till en serie eller promenerar över till Claudia. Just nu ammar jag Julián samtidigt som jag skriver. Jag har ibland fått multitaska på nya sätt, men det är alltid i stress. När jag ska äta får jag nästan magsår pga. stress (om jag lyckas äta överhuvudtaget...). 

Idag har jag och Sady varit iväg en stund. Vi åkte till Frölunda torg för att försöka framkalla lite bilder, men vi bestämde oss för att göra det digitalt istället. Vi köpte lite annat också och kom precis hem. Nu måste jag sova haha. Lägger mig alltid runt 21.00 nu mera så att Sady kan ta hand om lillen till natten då vi byter av igen. Vi får se när jag uppdaterar nästa gång, men då blir det lite bilder också. Ciao!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress