Hej! Nu var det ett bra tag sedan jag skrev sist. Jag har försökt att skriva inlägg flera gånger, men så fort jag har påbörjat ett inlägg så har lillen behövt mig. Jag måste börja med att säga att det har varit väldigt tufft den senaste tiden, samtidigt som det har varit väldigt mysigt. Någon gång på dygnet, varje dygn, blir jag irriterad, arg eller ledsen över att inte ha fått sömn eller mat. Det övergår dock snabbt och jag blir "normal" igen. Idag är det söndag och det innebär att både jag och Sady är hemma, vilket ger mig lite mental avbelastning. 

Den senaste tiden har bestått av långa barnvagnspomenader, fokus på att tappa några gravidkilon, försöka hitta rutiner som passar vår nya familj, en kort visit till Stockholm samt ett sorgligt farväl. Det har alltså hänt rätt mycket!

Varje dag ser jag till att komma ut med Julián. Jag har träffat Claudia då och då och vid ett tillfälle drog vi bort mot Lexbys djurgårdar för att se på får och hästar. Jag är ute i både sol och regn och det är trevligt att det börjat komma in lite kallare luft. Hösten är ändå rätt nice 💗. Vad gäller att hitta rutiner som fungerar här hemma så har vi väl lyckats något. Vi har ungefär koll på när han sover (för det mesta) samt mattider. Dock har mattiderna ökat och han äter oftare. Han växer verkligen snabbt, vilket också bekräftas hos alla besök till BVC. På tisdag är han 7 veckor och han vägde 5,8 kg förra veckan och var då 61 cm lång. När han föddes vägde han ca 3,6 och var 53 cm lång. Det är sinnes hur snabbt tiden går och att det redan är oktober snart. 

 
I måndags kom vi hem från Stockholm. Vi var uppe i tre dagar för att hälsa på farmor samt vänner till oss. Det var så skönt att bara komma iväg en stund. Vi fick även sovit en hel del och jag kunde känna mig som en människa igen (för en kort stund). Vi käkade goda frukostar och middagar ute och chillade mest. Vi valde att återigen äta på Bianchi café, men peston var slut denna gången så pizzan var lite av en besvikelse...Innan vi åkte iväg till Stockholm fick vi ta ett svårt beslut. Vi fick sälja vår älskade Sheldon. Sedan Julián kom till världen så har vi fått mindre och mindre tid för katten och jag grät floder i flera dagar innan vi sålde honom då vi har haft honom i nästan 6 år. Det som tröstar lite var att Sadys kompis kunde ta hand om honom istället och han har trivts sedan dag 1. Det är jättetomt hemma och det känns verkligen som om vi har förlorat en familjemedlem, men han förtjänade mer av vår tid som vi inte kan ge i dagsläget. Då och då hittar jag fortfarande tussar av katthår (trots att jag städar) och det gör mig påmind och ledsen på nytt. Han har det iallafall bra 💗.

 
Igår hade jag och Sady turen att kunna gå på Wictors födelsedagsfest en stund då farfar kunde ta Julián i 2-3 timmar. Han hade helst velat ha honom längre, men för oss är det svårt att skilja sig från vår lille plutt. Jag köpte Kenzas nysläppta parfym Alani som jag valde att ha på mig. Den doftar som en blandning mellan Viktor & Rolf samt black opium från YSL. Man känner dock en tydlig doft av apelsin och vanilj. Luktade gott som fan 😁. Det var iallafall väldigt trevligt att bara känna sig som sig själv och tjöta med lite annat folk. Jag fick sminkat mig för första gången på över 2 månader också haha. Vi var hemma strax efter 23 och då var det bara för mig att gå och lägga mig. 

Misslyckad parbild. 

Nu har både jag och Sady käkat frukost och idag drar vi till Allingsås en snabbis för att träffa kusinen och käka lite. Min faster var nere i Israel och träffade farsan och han skickade med en fin klocka som jag även ska hämta. Jag hoppas att den passar! Jag saknar verkligen pappa och hoppas att få träffa honom snart. Vi har inte setts sedan 2012 i maj. Jag har nog inte skrivit ut i bloggen vad som har hänt eller varför jag inte träffat min pappa på så lång tid, men det får bli ett annat inlägg. Nu ska jag göra mig en till kopp kaffe, ladda upp lite bilder på bloggen och sakta börja göra mig i ordning för dagen. Jag ska verkligen försöka få till minst ett blogginlägg varannan/ var tredje dag. Det är så mycket som man glömmer skriva ner annars. Jag tänker att det blir en bildbomb i detta inlägg och bilderna kanske kommer lite random... Ciao så länge! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress