29 september 2019

It could be any day

Vardagen

Hej och god morgon! Lillen sover ytligt så jag får vara extra tyst om jag ska få någonting gjort. Jag och Sady käkade frukost samtidigt idag innan han bestämde sig för att dra ut och cykla. Note to self: Låt inte sady mixa havreshaken någon mer gång, det blir bara massa bitar i = äckligt.

Anyways, nu på morgonen har jag beställt hem lite söta kläder till Julián. Vilka det blev får ni se när dem kommit på posten. I natt har han sovit helt okej, men valde att gå upp vid 05.30 för att sedan somna vid 09-tiden. Jag är astrött, men kommer inte att sova just nu. Om en stund ska jag sminka mig och göra mig i ordning så att jag är redo när Sady kommer hem. Då ska han köra mig in till Svenska mässan där jag ska träffa Vong. Vi ska gå på bokmässans sista dag och checka läget. Jag minns inte senast jag var där, men det var med mormor för flera år sedan. Man hittar iallafall alltid nya böcker att läsa och det är väldigt trevligt att komma ut och göra lite annat. :) När vi är klara där ska jag åka och hämta upp ett par "vintertossor" som jag köpt till Julián. Jag hoppas att dem är i bra skick! 

Efter att vi hämtat upp tossorna så ska vi dra till Sadys pappa och Marcela. Marcela har varit i Chile i över en månad så det ska bli kul att träffas igen :D. Igår hände inget särskilt. Vi var tvugna att storhandla så vi åkte till Coop på Backa för att göra detta. Jag är nu inne på 4e dagen som godisfri och hittills har det gått väldigt bra. Vi köpte inget godis eller snacks hem vid storhandlingen och det känns också bra haha. För mig är godis ett gift och ett beroende som är väldigt svårt att bli av med. Jag har lyckats vara godisfri i 3 månader tidigare och det är det längsta jag lyckats med i hela mitt liv...det säger väl något om beroendet. Nu ska jag göra mig i ordning. Slänger upp en bild på maten vi käkade igår - grillad kyckling med sallad <3. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress