28 september 2019

Garmin vívoactive 4S

Vardagen

Hej! Jag sitter just nu och dregglar över Garmins nya aktivitetsklocka vívoactive 4S. Jag har velat ha en aktivitetsklocka länge, men har inte köpt en ännu då jag inte har hittat någon som jag stilmässigt tycker är 100% snygg. Nu är jag mammaledig och kommer troligvis inte ha råd med den klockan fören ledigheten är slut, vilket suger. Det är liksom 7 månader kvar... och tills dess lär det väl ha kommit ut andra klockor haha. 

Lillen sover just nu och det var fan på tiden! Han sov till ca 05.00 imorse (med avbrott för mat vid 03.30) och efter att jag matat honom så kaskadspyr han. Spyan hamnar inte bara på mig och honom, utan på golvet och på soffan också. Det var bara att ropa ut Sady så jag fick torkat upp allting. Det är tur att man har tvättmaskin då han spyr ner något plagg varje dag. Det spelar ingen roll hur vi matar honom. Han spyr oftast om han inte har fått skita haha, då trycker det på från alla håll. Nu är han iallafall superlugn och jag hoppas att det blir ett långt sovpass så att man hinner koppla av lite. 

Till frukost blev det som vanligt en havreshake (1 dl havre, 1 banan och 2 dl lättmjölk som mixas) samt en kopp kaffe. Till lunch blir det quronfilé med ris och currysås. Jag har laddat ner en app där jag registrerar allt jag äter. Jag hoppas att jag lyckas hålla mig till den plan jag har så att jag håller mitt mål på 10 kg fram till jul. Ikväll är det tänkt att jag och Sady ska ut med lillen och käka någonstans, men jag vet inte om jag pallar. Efter denna natten är jag ganska slut. Vi får se! Ha de gött, ciao!

Bild tagen från sportamore.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress