30 september 2019

Bokmässan 2019

Vardagen

Hej! Vill bara börja med att säga att det är kul att så många fler läser min blogg! Jag blir jätteglad av det så ni får gärna fortsätta att kika in :). Jag försöker uppdatera mer ofta nu när jag har lite koll på Juliáns rutiner. 

Igår var jag på bokmässan med Vong. Det var riktigt gött att komma ut i några timmar och bara vara sig själv. Vi gick runt och checkade läget och det blev lite böcker till slut. Vanligtvis läser jag bara deckare, men nu har jag ett litet barn också som kräver andra typer av böcker så jag kollade på det med. Utöver bokhandling fick jag köpt lite "lyxig" mörk choklad som man även fick provsmaka på plats. Jag är nog mest nöjd med det köpet, haha. Jag och Vong drog även till en monter där man fick testa på att göra sitt eget bokmärke i läder, riktigt nice! Vi var där till stängning iallafall innan vi skiljdes åt på Korsvägen. Jag skyndade mig till Ica Focus där jag mötte upp Sady. Vi tog en runda med bilen för att hämta upp ett par vintertossor som jag köpt innan vi åkte till hans pappa och Marcela. Vi käkade mat och hade det trevligt :). Julián fick också sjukt mycket nya kläder från Sadys släktingar i Chile, en hel kasse! Det är så himla tacksamt att få kläder nu när man är mammaledig. Vi åkte iallafall hemmåt vid 20.30. Det var läggdags för mig direkt där efter. 

 
Min gamla klasskamrat från gymnasiet, Negin Armon, har fått ett eget uppslag i en bok för grafiska illustratörer och designers, så himla kul att se! Hon har Instagram så ni kan checka in hennes målningar där. Jag sa alltid till henne att hon skulle bli något och hennes målningar är verkligen helt fantastiska. 

 
Inatt fick jag knappt någon sömn då Julián deckade när vi kom hem igår. Han sov i 5 timmar  i sträck och det var svårt för mig att få honom att sova under mitt nattpass. Sady lyckas alltid få honom att somna hela kvällar så jag har ett helvet på nätterna haha. Jag gick upp imorse och tog mig en dusch innan vi stack iväg till barnmorskan. Det var uppföljningssamtal m.m. efter förlossning. Alla mina värden ser äntligen bra ut och jag är inte orolig för varken järnvärde eller blodtryck mer. Jag ska dit på måndag nästa vecka igen och då ska jag sätta in spiral (läskigt...) och då kollar hon även så att allt har läkt som det ska ner till. Jag mår mycket bättre nu så det kan ju bara bli ännu bättre tänker jag. 

Efter besöket till barnmorskan drog vi ut på en liten trip till Netonnet. Jag skulle kolla in Garminklockan som jag skrev om här om dagen, men den var slut över allt. Jag har bestämt mig för att köpa den nu iallafall. Man får bara leva lite fattigare haha. Sady kom precis hem från sin cykeltur så nu tänkte jag sluta blogga så att vi hinner umgås innan det är läggdags igen. Ciao sålänge! 

Lyckades även få en bild på när Julián ler! Haha han hade precis hunnit att öppna ögonen <3 Han hade fått en present av Wictor och Melanie :D. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress