5 september 2019

Barnläkaren

Vardagen

Hej och god morgon! Idag är jag ganska utvilad för en gångs skull. Sady har varit hemma i två dagar och hjälpt till vilket har gett mig lite extra sovtid. Inatt sov lillen väldigt djupt och då kunde jag passa på att sova djupt jag med. Jag har vaknat på helt rätt sida idag iallafall. De senaste dagarna har vi bara tagit promenader och försökt att hitta små rutiner i vardagen och under natten. Vi tror att vi har hittat lillens sovrutiner även om de varierar något med någon timma eller så. 

Idag ska vi till BVC för att träffa barnläkaren. Det blir Juliáns första besök till läkare. Jag har ingen aning om vad hon ska kolla, men vi får se, han är ju trots allt 4 veckor nu 💗. Allt är ju fortfarande så nytt och vi lär oss allt pö om pö. Jag är mer rädd att vi missar något som man "borde" ha gjort när han är i en viss vecka eller månad. Anyways, jag börjar komma in i rollen som mamma för varje dag som går. Det är fortfarande ovant att kalla sig själv det, men jag antar att det blir lättare och lättare. Jag mår mycket bättre i kroppen och orkar göra mer saker nu, vilket är otroligt skönt. Tankarna från den jobbiga förlossningen har också lagt sig något så snart kommer jag att skriva ut förlossningensförloppet och vad som hände mer i detalj. 

Vad händer framöver då? Jo, om ca 2 veckor drar vi till Stockholm för att hälsa på Sadys mamma som numera är farmor åt Julián. Jag kan tänka mig att hon har längtat haha. Vi ska bara vara där några dagar så det blir en kort visit. Utöver resan till huvudstaden så har vi inte planerat något, vi håller kalendern öppen. Jag försöker gå ner mina gravidkilon och kommer att vara ute så mycket jag kan. Jag ska även dra en runda förbi jobbet så att mina kollegor får träffa mitt lilla monster haha. 

Nu ska jag gå in på Fujifilm och framkalla lite foton som man kan sätta in i Juliáns barnbok, därefter ska vi göra oss i ordning här hemma för att dra till BVC. Ciao så länge! 

Anonym

Hej Izabella!!
Detta är Neo Sjödahl och hans mamma Anna som skriver! Vi vill bara gratulera så jättemycket till Er fina son ♥️! Neo hälsar att alla i klassen saknar dig jättemycket, men att nye läraren Henrik är snäll han med 😉.
Stor kram till dig och din familj!

Svar: Tack Anna! Jag kommer att hälsa på eleverna nu under hösten 😃 Det ska bli jättekul! Henrik är grym och det är roligt att de trivs. Ha det fint! Kram 💚
Izabella Zenati

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress