Hej! Jag har precis ätit "frukost" då lillen somnade för en stund sedan. Det är väldigt svårt att få tid till att äta när han alltid kommer först. Ibland måste jag låta honom grina en stund för att slänga i mig något snabbt, annars har jag ingen energi till att ta hand om honom. 

Igår fick jag gå på Banff mountain film festival då Claudia ställde upp på att passa Julián en stund. Det kändes bra, eftersom jag ofta varit där och jag vet att hon kan ta hand om barn haha. Sady åkte och hämtade honom innan festivalen var slut och sen hämtades jag upp. Det är alltid bra och spännande filmer som visas varje år. I år var det min 11e gång och jag hoppas att jag kan fortsätta traditionen. 

Vädret är skit och det bara regnar. Jag har inga planer på att gå ut idag. Jag vill dock försöka få lite städat här hemma samt göra ett mindre träningspass...Jag har beställt hem lite shakes och annan flytande mat för att kicka igång viktnedgången. Jag brukar oftast behöva chocka kroppen för att få igång min förbränning så det är planen just nu. När jag gått på flytande föda i ca 3 veckor ska jag sedan övergå till ett strikt matschema med plats för en annan måltid en gång i veckan. Jag har satt det första målet på 10 kg fram till 26 december. Nu är det bara att tagga :D. Ciao så länge! 

Köpte lite kläder till Julián på Polarn och pyret här om dagen. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress