24 september 2019

7 veckor

Vardagen

Hej! Idag är vår lilla finis hela 7 veckor! En sån sjuk känsla. Jag har fortfarande svårt att fatta att jag är mamma. Just nu håller jag på att laga mat (förutom att uppdatera bloggen), eftersom lillen sover. Han brukar sova den här tiden, men hur länge och när sovtiden börjar varierar. Vid 17-tiden ska jag ut på en långpromenad med barnvagnen. Jag ska gå så långt jag hinner fram tills att Sady slutat jobbet. Han får hämta upp mig där jag befinner mig haha. Jag promenerar dock mot hans jobb. Vid 19-tiden ska jag sälja min Samsung s8. Jag har ju numera s10an och känner inte att jag behöver ha en extra. Efter att jag sålt mobilen så tror jag att vi ska dra hem till Sadys pappa. Jag är dock osäker om något bestämdes så vi får helt enkelt se. 

Igår chillade vi bara hemma och gjorde inget speciellt. Jag har lärt mig några fler av Juliáns rutiner, vilket underlättar mina dagar. Jag fick både städat, ätit och tvättat under tiden som han tog en lång sovstund. Just nu känns allt jättebra och jag försöker samla kraft till att spela in lite material till en ny video. Det är dock svårt att hitta såpass mycket tid. Aja, nu ska jag fortsätta kolla en film och hålla koll på maten, ciao så länge! :) 

Förresten! Julián har redan växt så mycket att han inte längre kan ha kläder i storlek 44-50. Numera har han storlek 56. Det är synd då den pyjamas han har på bilden är en favorit (Strlk 50) :(. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress