Hej! Just nu sitter jag och kollar på Svenska Hollywoodfruar och tar det lugnt. Ibland blir jag sjukt provocerad av det programmet, men det är också väldigt underhållande haha. Idag har det varit en hektisk dag. Jag skulle postat ett paket tidigt, men det blev senarelagt två gånger under dagen pga. vissa omständigheter. Anyways, dagen började med att jag, Sady och Julián drog ut ganska tidigt för att åka till Stoff & stil. Vi köpte lite olika trådar, nål och blixtlås. Därefter "storhandlade" vi på Coop. Väl hemma så gjorde jag mat till mig och Sady. Det blev vegetariska hamburgare med massa grönsaker. Jag vet inte om någon annan gör så, men vi gräver ut all bröd i hamburgerbröden och har liksom bara "skalet" kvar för att få plats med så mycket grönsaker som möjligt. Det blir så himla gott och man blir inte lka "illamående" mätt. Allt stannar i burgaren också istället för att åka ut på kanterna, det är win-win. 

Vid 17.00 drog vi ut en sväng igen. Då åkte vi för att ladda bilen och chillade en stund innan vi åkte till Sadys pappa och Marcela en snabbis. Vi skulle låna hennes symaskin. Det var sjukt länge sedan jag sydde, men jag har ett par saker jag behöver laga så jag ska se om jag får till det (utan sprättnål). Det är nästan upplagt för katastrof, men man måste testa sig fram. Vi skyndade oss iallafall hem då vi hade personer som skulle hämta Sheldons gamla transportbur samt vitrinskåp. Jag hade lagt upp det för skänkes då vi inte längre behöver det. Vid 19.30 var allt hämtat. Efter det påbörjade jag världens städ i sovrummet. Vi vill försöka få Julián att somna i sin egen säng och än så länge har det gått väldigt bra. Han sover som en stock och jag hoppas på att han sover 6-8 timmar som han gjort den senaste tiden. Det är så himla skönt! Igår väckte vi honom faktiskt då han sovit i 8 timmar utan mat. Jag blev orolig över att han inte hade ätit, men tydligen kan vissa bebisar sova mycket längre än så och då äta fler gånger under dagen istället. Nu hedanefter ska jag låta honom sova. Han är förresten 10 veckor idag! Hur jäkla snabbt går inte tiden?! Alldeles för fort tycker jag. 

Nu är jag verkligen helt slut och behöver sova de 4 timmar som finns kvar innan det är Sadys tur att sova. Oftast väcker han mig vid 02-03, men dem senaste dagarna har det blivit vid 04. Så skönt. Jag längtar efter att få sova i 10 timmar på raken, det hade varit drömmen. Imorgon fortsätter fixandet här hemma. Det känns som vi verkligen börjar få ordning på saker och ting. Det ska ske ett mer omfattande städ av lägenheten. Vi ska dock börja dagen med en stor kopp kaffe och med att ge Julián ett bad, för det älskar han! Mer uppdatering imorgon. God natt. 

Slänger upp en bild på mina två finisar från idag <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress