17 oktober 2019

Prinsen av Egypten

Vardagen

God morgon! Inatt har jag fått sova från 00.00-07.00 och jag känner mig helt utvilad. Det är så otroligt skönt att Julián sover hela nätter. Man ska dock aldrig ta något förgiviet haha. Jag får njuta så länge det går. Jag har varit vaken med lillen sedan 07 och utöver mat och blöjbyte har vi pratat mycket. Han skrattar med ljud nu, vilket vi hörde för första gången för två dagar sedan. Det är så sött haha. Jag satte på Prinsen av Egypten och det tog inte lång tid innan han somnade bredvid mig. Han sover väldigt mycket under dagarna nu. Jag blir lite orolig ibland, men han är ju som vanligt annars. Kanske är det bara alla nya intryck som gör honom trött? Någon annan som vet? 

Om en stund ska jag göra frukost (banan och havreshake) och sen tänkte jag måla en stund. Jag känner mig så himla avslappnad för det mesta nu när jag har landat i allt och rollen som mamma. Det är fortfarande konstigt för mig att säga det, men det blir mer och mer naturligt för varje dag. Igår ansökte jag om ytterligare mammaledighet och har nu planerat att vara hemma med Julián tills att han är ett år då det är först när han är 1 år som han får börja i förskola. Det gäller att ta vara på tiden när de är små! Jag hade stannat hemma ett halvår längre om det hade fungerat med ekonomin, men jag får nöja mig med ett år haha. Det ska bli skönt på ett sätt att få komma tillbaka in i arbete också. 

Idag har vi som plan att åka och kolla på lite vardagsrumsbord som jag skrev i mitt förra inlägg. Jag hoppas att vi hittar något! Det nuvarande bordet har hängt med ett tag (5 år) och vi börjar tröttna på det. Dessutom har Sheldon klöst sönder det på några ställen, haha. Aja, ciao så länge! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress