13 oktober 2019

Nytt projekt

Vardagen

Hej och god morgon! Inatt har det inte varit många timmar sömn, men det beror på att jag hela tiden känner ett behov av att kolla till Julián när han sover. Han älskar att ligga på mage och vänder på huvudet själv när han vill byta sida, men ändå så måste jag hålla ett vakande öga på honom. Just nu sover han då jag har lekt och pratat med honom sedan 06.00 imorse haha. 

Igår åkte vi till In-ex, min favoritaffär när det kommer till konstnärsmaterial. Jag köpte hem lite färger och en MDF-skiva att måla på. Den är som en canvas, men mer platt. Igår började jag skissa på tavlan som ska bli 50x70 stor. Jag hoppas att den blir nice när den är klar för vi behöver lite mer tavlor här hemma. Det är mycket roligare att göra dem själv :). Jag är så jäkla kass dock! Jag startar alltid nya projekt som jag inte slutför... Jag började med att sticka en filt till Julián under graviditeten och har bara kommit halvvägs haha. För 2 år sedan påbörjade jag en målning på en tallrik till Sadys pappa och Marcela, den är fortfarande inte klar. Jag har jättelite kvar på den, men ändå känns det som väldigt mycket. Nu har jag då startat tavelprojektet, men denna gång ska jag se till att bli klar, även om det kommer att ta lång tid. Jag kan ju bara måla när Julián sover i princip så jag får ta det stegvis. 

 
Jag har nu på morgonen svept en stor kopp cappuccino och ska snart sätta mig och måla en stund till. Senasre vid 11.00 drar jag över till Claudia i några timmar. Vi ska fixa och trixa lite med min föräldraledighet så att allt går runt ekonomiskt m.m. Vid 15.00 ska jag, Sady och lillen dra och handla mat på Piccolo innan vi drar till hans pappa och Marcela. Vi är väl där några timmar idag. Sady har känt sig lite krasslig så vi får se. Imorgon är Sadys semester över och då återgår min vardag till något högre stress och mindre tid kommer att läggas på mig själv. Jag undrar lite, vad gör alla mammor där ute för att ha tid till sig själva och sysselsätta sig? Jag har gått i tankarna på öppna förskolan, men för tillfället är det för tidigt. Tipsa mig gärna om vad ni gör för nyttigt under er mammaledighet (förutom att mysa massor, haha). Ciao så länge! 

Anonym

Det e inte för tidigt m öppna förskolan tycker jag iaf!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress