20 oktober 2019

Lördag

Vardagen

Hej! Fan va tiden går snabbt! Ibland känns det som att man inte hinner med någonting. Igår mötte jag upp Claudia vid en ny pop-upaffär på torget. Det är en bokaffär där det säljs sjukt billiga böcker. Jag kunde ju inte låta bli utan köpte 6 "böcker" till Julián. Han kommer snart att ha stor nytta av både badböcker och tygböcker med massa texturer m.m. så jag kände att det var en investering. Efter besöket till bokaffären var jag hos Claudia en stund. Vi tjötade, tog en kaffe och lekte med Julián. Hon har ju världens bästa leksaker så han var helt slut när vi kom hem haha. Jag passade på att hämta upp ett paket som hade kommit. Jag somnade sent, som jag har gjort de senaste dagarna, eftersom jag har flera projekt på gång. Jag får sällan tid under dagarna så det är under kvällstid som jag får mest gjort.

Idag vaknade jag redan vid 06 och Julian somnade inte om efter att han hade vaknat. Vid 11 tog Sady över och jag gick och lade mig igen. Först vid 15.00 gick jag upp ordentligt, då hade Julián sovit bredvid mig ett tag. Jag åt då dagens första måltid och chillade en stund. På kvällen drog jag och Sady ut på en liten promenad med lillen, han var så överaktiv att vi kände att det var en bra idé. Jag bar honom en stund så att han fick titta på saker och när jag lade ner honom i vagnen deckade han direkt haha. Sötisen. Väl hemma så fick jag lite tid till att ta disken och städa undan lite. Även Sady fixade till lite här hemma bland annat har vi fått upp en mobil som Julián älskar, och nu har vi äntligen en hel hall igen haha. Under tiden som han fixade hallen så pratade jag med pappa och Julián fick se och "prata" med honom för första gången. Det var jättegulligt haha. Vi testade olika filter och skrattade mycket. :) Nu ska jag snart ge mig på att rensa bland lillens kläder för många av dem är redan för små tyvärr. Det är så sorgligt, men samtidigt ser jag fram emot att se honom växa. Det är verkligen blandade känslor, han är ju så himla söt så man vill ju bara att han ska vara bebis hela tiden. Imorgon ska vi återigen fixa lite här hemma innan det blir middag med Sadys pappa och Marcela. Vi vet dock inte om det blir hos dem eller hos oss ännu. Vi får se. 
 
Haha, min hand ser ut som en jätteklo XD. 

Just det ja! I samarbete med Buzzador så fick jag hem ett paket här om dagen. Det var 6 st fineliners i riktigt fina färger. Jag chillmålade lite med dem i min målarbok både idag och igår för att testa pigmenteringen. Jag har ganska tjocka papper i min målarbok så dem var perfekta att måla med. Jag älskar fineliners och målar sällan med annat haha. Jag ska fan ta kort på min lilla samling imorgon så att ni får se!
#intensitylagoonbuzz #bic #buzzador

Hur mår man i övrigt då? Jo, ganska bra faktiskt. Min foglossning börjar lägga sig mer och mer, jag kan vara mer aktiv utan att få ont i rygg och ben. Magen har blivit något mindre, men jag ser fortfarande gravid ut haha. Jag har lyckats gå ner 16 kilo totalt sedan förlossningen och det är väl hyffsat. Jag tycker dock att det går alldeles för långsamt, men det får ju inte gå för fort heller så ag jobbar på tålamodet. Utöver detta så satte jag ju in en sprial för 13 dagar sedan och jag har sedan dess haft kraftiga menssmärtor och blödningar varje dag. Det är inte lite blod heller så jag börjar ju undra om detta är ett bra alternativ för mig. Jag ska ge det en chans iallafall, men vet inte hur länge jag står ut med dessa symptom om de ska hålla på länge. Är det någon av er som testat spiral? Hur har ni mått under tiden och finns det någon som haft det som jag i början? Nu måste jag verkligen rensa kläderna haha, ciao så länge! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress