12 oktober 2019

I veckan

Vardagen

Hej igen! Som jag skrivit i tidigare inlägg så har det varit ganska fullt upp i veckan med start i måndags då vi var hos barnmorskan. Jag satte då in en spiral för att förhindra att endometriossmärtorna skulle komma tillbaka snabbt. Jag hade redan ont i vänster äggstock, men efter att den var insatt har jag haft kraftiga menssmärtor. Det skulle ta en vecka med smärtor sa hon, men att det kunde komma blödningar upp till 3 månader oregelbundet. Vi får väl se hur detta ter sig längre fram. Än så länge är det hanterbart. 

 
I tisdags blev det ett besök till vårdcentralen då jag har gått med en vaxpropp länge. Den fick jag nu ut och efter det besöket åkte vi hem och därefter åkte vi ut med bilen igen på eftermiddagen för att köpa lite lampor till hemmet. Vi föröker piffa upp stället lite och tar lite i taget. Lamporna är väldigt uppskattade! Vi har satt in flerfärgslampor så att vi kan ha vilka färger vi vill och vi styr dem med mobilen. :) Resten av dagen chillade vi bara. 

 
Under onsdagen gjorde vi en mindre utflykt med bilen igen. Vi käkade på Adams och kollade in lite högtalare på Hi-fiklubben då vi vill ha vita, samt lite mindre högtalare här hemma. Vi köpte dock inga utan kollade mest. Vi lagade lite mat och chillade även denna dag med lite spännande ölsorter och nyttig mat. Vi testade på att göra sötpotatisvåfflor med ägg och avokado. Det blev verkligen en ny favorit haha. Jag hittade receptet på Paula Rosas blogg. 

 
I torsdags var Sady hos BVC med Julián och jag var hos tandläkaren under samma tid. Jag har länge haft problem med käken på vänster sida. Jag har gått med smärtor och klick- och krasljud i 4 månader nu och det har inte blivit bättre. Tandläkaren har därför skickat en akutremiss till en käkfysiolog (tror jag att det var). Vi får se när jag får tid, men det kunde vara lite väntetid sa dem. Vi åkte hem och lagade mat för att sedan åka till Frölunda torg och fika med mamma. Det var trevligt :). Vi passade då på att köpa de vita högtalarna som vi tittat på. Efter det åkte vi på jakt efter ett par stativ till högtalarna. Vi åkte genom halva stan, men lyckades inte hitta några som vi ville ha. 

Mamma är nyligen hemkommen från Grekland och köpte då med sig detta serum som jag bara älskar! När vi var i Grekland förra året så köpte vi med oss dessa hem och de finns bara på en enda plats (Online också :)). Luktar himmelskt och gör underverk för huden haha. :D 

På fredag förmiddag åkte vi till hemmabiobutiken för att köpa stativ och dessa monterades upp under eftermiddagen. Vid 16.00 drog jag hem till Claudia och chillade i några timmar. Så himla skönt att komma ut en stund. Julián fick vara hemma denna gång. Jag drog hem på kvällen vid 19.00-tiden och bara en stund efter det fick vi besök av Sadys pappa och Marcela som kom med fika. Jag drack bara kaffe dock, eftersom jag nu är inne på min 15e dag utan godis. Jag är så jäkla stolt över mig själv som klarat det så här långt utan att lida haha. Anyways, hans pappa och Marcela drog ganska sent och sen var det ett avsnitt Ciminal minds innan läggdags. 

 
Om en stund ska vi dra till In-ex och köpa lite målarmaterial då jag fick sånt jäkla sug att måla en tavla. Vad det blir får ni se sen när den är klar. :D Jag slänger upp lite bilder sen när jag kommer hem. Ciao!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress