27 oktober 2019

He slept all night

Vardagen

God morgon! Idag känns det verkligen som en söndag, precis som det ska vara då alltså. Sady är ledig varje söndag så denna dag är helig för mig haha. Inatt har Julián sovit som en stock. Han vaknade till lite vid 03.30, men somnade sedan om och han sover fortfarande haha. Han har haft extremt ont i magen i 3 dagar. Han har stundvis varit helt otröstlig och gråtit så att tårarna rinner. Vi har använt NAN Sensitive ersättning som standard, men sedan de tog bort palmolja och bytte förpackning (troligtvis sammansättning av ersättning också) så har lillen mått jättedåligt. Han har haft så mycket gaser att han legat och kvidit och sömnen har varit orolig. Igår kom bajset efter 3 dagar och det var troligtvis NANen som åkte ut (vi återgick nämligen till hipp för 1,5 dag sedan). Det stank något fruktansvärt och skiten luktade inte bara gammal, men man såg också att han hade brun/grönt bajs av NAN och att HIPP som kom efter var klart gul och lättare att få ut. Det blev lite mycket bajsprat nu, men så är det när man har bebis haha! 

De senaste dagarna har jag tagit en del långpromenader med lillen. Han har inte varit så nöjd då han har haft så ont i magen, men det har gjort oss båda gott i slutändan. Han somnade efter att vi besökt Lexby gård och tittat på hästar, får och höns, men bara i 30 minuter. Han somnade på magen stackarn. Det måste vara jobbigt att vara bebis och inte veta hur kroppen fungerar! Utöver promenader så har jag varit hos Claudia och umgåtts lite samt småshoppat. Har köpt mig ett par nya boots samt en "waist trainer". Jag märkte skillnad direkt. Min mage har ju inte återgått till var den var innan (såklart) och magmusklerna känns fortfarande separerade och typ "utanför". Jag hoppas att waist trainern ska hjälpa magen att hitta tillbaka lite snabbare. Jag använder den när jag drar utanför hemmet och rör på mig, eller när jag "tränar" haha. 

Igår kväll målade vi äntligen klart vårt vardagsrumsbord. Jag tänkte posta för- och efterbilder på det senare ikväll. Om en stund ska vi bada Julián och därefter är det några få saker till som ska målas. En chill söndag helt enkelt. Ciao så länge!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress