Hej! Imorse var jag helt förstörd. Julián vaknade vid 05.00 och där efter vägrade han att somna om. Jag var så trött att jag inte visste vart jag skulle ta vägen haha. Jag har svept en enorm kopp kaffe och käkat en något annorlunda frukost idag. Jag är inne på en vecka som godisfri idag och jag försöker alltid hitta alternativ till mitt sötsug, men som inte sabbar min streak. Oftast fungerar frukt, men inte alltid. 

Igår gjorde Sady nyttiga kakor som är väldigt energirika och som också blev min frukost idag. Dem blev faktiskt väldigt goda! Är ni intresserade av receptet kan jag göra ett inlägg om det, bara att kommentera i detta inlägg isåfall :D. Vill ni så kan jag skriva ut kalorimängden per kaka också. 

Idag har jag inga planer. Jag ska försöka få ett handavtryck av Julián till hans barnbok. Sist vi försökte var han bara 2 veckor och han kunde knappt öppna händerna då. Idag är han 2 månader nästan så jag ska ge det ett försök. Utöver detta ska jag sitta och skriva lite. Vad det är jag sitter och skriver på får ni reda på när det är klart. Just det ja! Min Garminklocka kom igår så jag försöker lära mig hur alla funktioner fungerar m.m. Kul som f*n! Nu ska jag göra en till kopp kaffe, ciao! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress