21 oktober 2019

Fläckborttagning

Vardagen

Hej! Inatt sov lillen från 22-06 utan avbrott, inte ens mat. Jag gick upp vid 06 och gav han mat och sedan somnade han om och vaknade först vid 10.00. Så himla skönt! Jag och Sady har verkligen fått sova ut :D. Dagen har än så länge varit lugn. Jag har ätit frukost och snart ska jag göra mig i ordning för att gå ut en sväng med Julián. Vädret är helt ok. 

I samarbete med Buzzador fick jag i förra veckan hem en fläckborttagningssprej från Grumme från Buzzador som jag skulle testa. Vi var ju iväg till Sadys pappa och Marcela igår och jag var råstressad. Jag skulle ha min klänning på mig, men såg att jag hade både primer och foundationfläckar på kragen. Tänkte att jag skulle testa sprejen och det fick bära eller brista om den inte fungerade. Jag testade med tre stråk av sprejen på ena kragen först för att se att det inte smetade ut sig osv. och det gjorde den inte! Jag blev positivt överraskad över hur snabbt smutsen försvann och hur bra den fungerade haha. Den kommer ju lätt att bli en favorit här hemma med alla spyfläckar (och skitfläckar) som Julián orsakar haha. Anyways, tänkte slänge upp bilden jag tog i all hast där man tydligt ser skillnaden. :) 

#flackspraybuzz #grumme #buzzabor


Senasre idag drar jag över med Julián en stund till Claudia och därefter ska jag och Sady på ett mission haha. Vad det blir får ni veta vid ett senare tillfälle i veckan. Ciao så länge! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress