7 oktober 2019

Återbesök

Vardagen

Hej och god morgon! Idag är jag utvilad och känner mig väldigt lugn. Julián har de senaste två nätterna sovit hela natten förutom 2 avbrott för mat (kl:04 samt 07 på morgonen). Han har också flera kvällar i rad sovit i 8 timmar utan något avbrott och han är lugn när han vaknar, helt sjukt! Så himla skönt! Han verkar vara inne i en bra period helt enkelt. 

Igår valde Sady att cykla på förmiddagen/eftermiddagen. När han väl var hemma så åkte vi till hans pappa och Marcela för att chilla och äta lite mat. Det blev torsk med potatismos, så himla gott! Vi var där en bra stund innan vi åkte hem vid 20.30-tiden. 

Nu när Sady är ledig så känner jag mig mycket mer avslappnad. Han kan avlasta, men framför allt så känns det komplett här hemma. Jag kunde till och med laga egengjorda köttbullar med mos och brunsås, så jäkla gött! Det är inte ofta man hinner tillaga något från grunden haha. Anyways, denna veckan präglas av massa vårdbesök kan man säga. Idag ska vi till barnmorskan för en kontroll. Förra veckan gjordes ingen kontroll av mina stygn sedan förlossningen osv,  så det skall göras idag. Imorgon ska jag till vårdcentralen för att ta bort en vaxpropp som jag gått med i över ett år haha. Jag hoppas f*n att de kan göra något åt det! På onsdag ska Sady till BVC samtidigt som jag drar till tandläkaren för att kolla upp mitt problem jag har med käken. Den klickar tiill varje gång jag öppnar munnen för stort eller för snabbt och mina tänder går liksom inte ihop längre när jag tuggar... Vi får se vad de kommer fram till. Julián sover just nu och då ska jag och Sady passa på att käka frukost. :) Ciao så länge!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress