3 november 2019

Time

Vardagen

Hej! Tiden går så himla fort! Det var 5 dagar sedan jag uppdaterade sist, men jag har haft fullt upp med annat. Igår hade vi besök av Sadys pappa och Marcela. Jag gjorde pannkakstårta, matig sådan, samt morotskaka. Det blev asgott :D. Vi chillade och lekte med Julián och när de hade dragit var han helt slut haha. 

Under de senaste dagarna har vi dels tagit det lugnt, men också fixat mer i hemmet. Vi har bland annat köpt hem lite tavlor, nya kuddar, pläder och ljus. Det har varit så sterilt hemma, men nu äntligen börjar vi få det lite hemtrevligt. I övrigt minns jag knappt vad vi har gjort. Tiden bara går och man gör en del, men ändå känns det som en dimma haha. Jag har tagit en del promenader och jag har pluggat teori. Jag har läst klart körkortsteoriboken en gång nu och ska jobba på att läsa den tre gånger med fokus på de kapitel som jag tycker är svårast. Jag vill inte göra om provet flera gånger så jag pluggar hellre tills att jag känner mig säker. 

Idag blev jag uppringd av ett konsumentföretag som bland annat genomför undersökningar i fokusgrupper. Jag kom med på en sådan och ska vara med i en fokusgrupp på tisdag. Vad det handlar om skriver jag inte än. Nu ska jag strax göra mig i ordning då jag planerat något för mig och Sady idag. Han fyller år imorgon och vi har inte fått så mycket kvalitetstid sedan Julián kom. Detta har jag ordnat idag :D. Ciao så länge!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress