20 november 2019

Morgonrutinen

Vardagen

Hej! Lite väl tidigt att skriva i bloggen kanske, men lillen har matats och jag har svårt att somna om. Egentligen vaknade jag redan vid 04, innan Julián hade vaknat pga. smärtor i magen. Jag var genomsvett och bara visste att jag var tvungen att gå på toa. Visst hade jag rätt, HUR JÄVLA MYCKET BLOD SOM HELST! Igår tog jag det första pillret och mådde inte jättebra under dagen. Jag valde att lägga mig redan vid 21.00 för att min energinivå var på 0. Är det såhär det ska se ut nu ett tag? Vakna vid 04, ta mina värktabletter, mata lillen och sen svårt för att somna om? Det verkar så. 

Idag ska jag iallafall försöka komma ut på en liten promenad med Julián. Jag ska handla hem lite mer grönsaker och frukt samt ladda upp med x antal paket med grillade quornfliéer haha. Så himla gott! Jag ska försöka hälsa på jobbet och mina kolleger nästa vecka. Det har liksom inte tajmat under vardagen för att ha kunnat gjort det tidigare. Ska kolla med Sady när han är ledig nästa vecka så att vi kan göra det tillsammans. Jag har smått ångest för att ta bussen med vagnen just nu så därför har jag undvikit det.

Mina måltider går bra för tillfället. Det är 4e dagen och det som är svårt är att få tid till matlagningen när Julián kräver 100% hela tiden. Han är inne i en väldigt krävande period. Jag har dock kommit på att jag kan ha honom i bärsjalen så fort han blir gnällig och det fungerade hela dagen igår. Claudia tipsade om att hänga på massa saker på babygymmet, sagt och gjort. Julián blev nöjd direkt, vilket har varit lite av en räddning under dagen igår haha. Jag är så klart med och pratar med honom osv, men det känns skönt att han kan känna sig stimulerad också. Nu ska jag dricka massa vatten och försöka sova någon timme till. Ciao så länge! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress