Hej! Igår gick jag in i vecka 30 och nu är det bara 10 veckor kvar. Det känns så himla sjukt på något sätt och det har fortfarande inte gått in att vi ska bli föräldrar. Jag tror inte jag kommer att kunna förbereda mig mentalt inför något som kommer längre fram, jag får bara känna in hur det känns dag för dag tror jag.
Magen är nu så stor att jag snart inte ser mina fötter!

Igår jobbade jag hela dagen fram till 17.00. Det var en lång dag med möten och massa lektioner. När jag kom hem var jag tvungen att vila lite och därefter var det dags för Eurovision song contest 2019. Vanligtvis tittar inte jag på det, men i år kände jag att det var fler bidrag som var bättre och då är det värt att lyssna. Dock kommer de bra bidragen inte fören i delfinal 2 som är imorgon haha. Jag käkade en fetingsallad och mådde faktiskt bra, spysmässigt, innan jag lade mig igår. Min mage har dock inte alls mått lika bra...

Idag var jag på besök hos barnmorskan tidigt imorse. Då skulle vi kolla upp hjärtljuden, mina värden samt mått på magen. Hon tyckte sig känna att han redan låg fixerad, men det var inget definitivt besked. Det var heller inte bråttom i denna veckan då det fortfarande är lite tidigt. Mitt järnvärde har stigit från 107 till 125, vilket är skitbra! Det är nog också därför som min mage nu börjar reagera. Jag har varken varit förstoppad eller lös, men det har gjort så jäkla ont i magen. Nu ska jag testa att vara utan järnet i några dagar för att se om det blir bättre, det har jag råd med enligt bm. :) Magen mäter nu 31 cm och är i fas, haha. För övrigt idag har jag jobbat som vanligt, lyssnat på Kenzas och Danis podd som vanligt och tagit en powernap som vanligt. Utan min dagssömn blir jag knappt mig själv. Det har varit en bra dag iallafall. 

Imorgon är det torsdag och då får vi se vad som hittas på. Det blir iallafall en lång dag på jobbet. Ikväll ska jag nog göra en äppel/päronpaj då vi har massa frukt hemma som vi kanske inte hinner äta upp annars. Bra att det kommer till användning! Ska ringa pappa först, han ringde precis innan jag tog min powernap förut. Ciao så länge!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress