30 mars 2019

Nya inspelningar

Vardagen

Hej! Igår jobbade jag till ca 16.00 innan jag drog in till stan för att träffa kusinen. Vi stack till Saigon food för att köpa lite saker till den nya videon som kommer upp i början på nästa vecka. Vi passade på att köpa ett bubble tea (bobatea) samt käka på Subway. Det var en helt ny dryckesupplevelse haha! Gott var det iallafall. Jag valde grönt hallonte med mangokulor som "poppar". Vi gick runt lite i stan innan vi drog mot Partille. Vid detta laget vad jag helt slut...jag ska aldrig gå så mycket efter att ha jobbat i 8 timmar. Min mage och rygg gjorde sjukt ont, varje steg var en pina. 

Väl hemma igen så laddade vi batterierna till kameran och chillande under tiden. Först vid 21-tiden började vi spela in. Jag var så himla trött haha. Vanligtvis så brukar jag lägga mig så fort jag kommer hem från jobbet, så det var verkligen utmattande att vara vaken fram till 00.00. Allt gick bra iallafall och förhoppningsvis är videon uppe på måndag. 

Idag har jag inga som helst planer faktiskt! Det är så himla skönt. Just nu sitter jag och tittar på Förhöhäxad med Sheldon bredvid mig. :) Jag ser fram emot morgondagen då jag och Sady drar på en längre road trip till Karlstad haha. Ciao så länge. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress