God kväll! Jag är på väldigt bra humör just nu och tänkte uppdatera bloggen snabbt. En stund efter att Sady kom hem från jobbet förut så valde vi att dra till Ikea. Vi köpte fyra soffkuddar som vi tror skulle passa vår nuvarande soffa, imorgon är det upp till bevis. Efter besöket på Ikea så drog vi till Odinsplatsen för att käka på Odens parkgrill. De har dem godaste hamburagarna och pommesen som jag ätit. De slår till och med Oves som länge har varit en favorit. Jag tog en högrevsburgare och Sady tog en kycklingburgare. De har många alternativ och det gillar jag. Vi satt och tjöta med Melanie som kom förbi en stund. Jag passade verkligen på att njuta av det fina vädret. Jag har inte haft så ont i magen idag heller så då är det lika bra att passa på att vara ute. 

 
Just nu kollar jag på filmen Erin Brockovich som är väldigt bra. Jag passade på att göra en avokadodrink och det är fan den godaste jag druckit. Tricket är vilken avokado man använder. Jag och Sady gör bara drinken när vi hittar stora avokados från Chile eller Peru. De är både krämiga och smakar nötigt. Kika in på Instagram för "recept". 

 
I övrigt så har lillen varit extremt aktiv i magen, fast inte på ett jobbigt sätt. I och med att jag inte har haft ont har jag bara tyckt att det varit gulligt att han rör sig hela tiden. Sheldon ligger bredvid mig och det händer nog inte så mycket mer ikväll. Imorgon ska jag och Sady på en eventuell jakt efter en filt som vi vill ha. Vi får se om det blir något, men uppdaterar mer imorgon, ciao!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress