Hej! Jag har precis sagt hej då till Sady som skulle iväg till jobbet. Jag gick upp vid 08-tiden idag och käkade frukost. Det fick bli vanilj/blåbärsyoghurt med banan och crunchie. När jag stod och skivade upp bananen kunde jag inte sluta tänka på varför man alltid skär bort den sista biten på bananen, den bruna delen. Jag menar, det är ju inte som på räkor...att man måste rensa. Jag känner ändå ett behov av att ta bort stumpen haha. Någon mer som gör så eller är det bara jag som är konstig? Hur som haver, frukosten åkte ner med ett glas proviva Smoatie (helt ok) och en kopp kaffe. 

 
Om en stund ska jag läsa lite och därefter får vi se vad jag hittar på. När Sady kommer hem sen så ska vi iväg till Ikea för att kolla på nya soffkuddar och fodral. Dem vi har nu är ju helt usla så det vore gött att hitta några nya som passar. I övrigt är det lördag och jag befinner mig just nu på 35+4 gångna veckor. Idag har jag känt lite mer tryck neråt och ibland känns det som nålar. Inte jätteskönt faktiskt. Jag försöker redan nu ställa in mig mentalt på att det kommer att göra ont, men att det är positivt. Jag är en sån person som är jättekänslig för viss smärta, men kan tåla andra extrema smärtor så jag har ingen aning om hur jag kommer att reagera på förlossningssmärtan haha. 

Igår hände inte mycket och jag kände inget behov av att uppdatera er med tråkigheter. Vi stack och handlade lite mat och jag fick komma ut för första gången på dagen. Det var så himla fint väder ute och luften var helt mild. Det suger att jag inte orkar vara ute en längre stund. Innan läggdags satte jag på filmen Coco och hann nästan se färdigt hela innan jag blev för trött. Nu ska jag läsa, ciao!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress