Hej och god morgon! Sady stack nyss till jobbet och jag tänkte sitta och sticka en stund. Frukost idag fick bli lite frukt och kaffe. Natten har varit hyffsad. Jag har vaknat några gånger för att röra på mina händer och ben (pga. svullnad), men annars har jag sovit rätt bra och hela 4,5 timmar sömn. Lillen rörde knappt på sig igår vilken gjorde mig ganska orolig. Jag varken ringer eller åker in till akuten i onödan så jag väntade med is i magen. Rörelserna kom senare mot kvällen och de var inte så kraftiga som de brukar vara. Kanske är det som Claudia säger, att bebisen håller på att vila upp sig inför det som kommer. Idag och inatt har han rört sig jättemycket och det glädjer mig. Nu blir jag glad för varje värk då jag vet att förlossningen närmar sig. 

Idag gick jag in i vecka 39 och den senaste veckan har egentligen bara varit seg. Jag har försökt att ta mig ut några gånger trots att det har varit jobbigt. Jag ska försöka att fixa här hemma och stå upp så mycket som möjligt. Igår blev jag klar med den första "remsan" av ca 8 st som skall stickas till mitt lilla projekt. Nu har jag påbörjat den andra remsan. Vi får se vad det blir av det hela sen, men jag ska sticka på ordentligt så att jag får färdigt allt. Igår fick jag också ett paket på posten, som jag har längtat! Som gravid kan man ju inte vistas i solen hur som helst utan att få diverse pigmentfläckar/hudförändringar så jag gjorde lite research på hur jag kan få färg denna sommaren. Brun utan sol verkade vara det vänligaste och bästa alternativet, vilket fick mig att kolla upp vilka märken osv. som var bäst att använda. Kollade på många Youtubevideos m.m. innan jag bestämde mig för att klicka hem Ida Wargs brun-utan-sol-kit. Den har fått bra betyg och ska vara lätt att applicera. Jag beställde produkterna från apoteket, men vissa grejer var slut så jag fick beställa dem från en annan hemsida. Igår kom äntligen appliceringshandsken och jag har nu alla delar hemma. Jag köpte moussen samt ansiktskrämen. Jag har aldrig i hela mitt liv använt brun utan sol så det ska bli riktigt spännande och se om det fungerar på mig. Det blir dessutom är jävla utmaning att böja sig med gravidmagen för att komma åt ben och fötter haha. Jag ska iallafall testa grejerna i veckan (om allt går som det ska) så kan jag lägga upp någon före- och efterbild. 

Anyways, nu ska jag chilla lite och kolla serier samtidigt som jag stickar. Jag är inte längre uttråkad och det är kul att ha hittat ett roligt projekt även om arbetet är enformigt. Ciao så länge! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress