Hoppas ni haft en bättre morgon/natt än vad jag har haft! Fy fan säger jag bara! Det började redan igår. När Sady kom hem var jag aspepp på att fixa de grejerna som stod på min att-göra-lista. Vi fick klart tvätt, disk, rengöring av soffa och annat städ. Jag var helt slut efteråt så jag behövde vila. Vi bestämde oss för att beställa hem pizza och kolla på Holmes & Watson. Filmen var dock inte lika bra som pizzan så efter ca 30 min av filmen bytte vi till att kolla på Seinfeld istället.

Haha när man är gravid är det okej att använda barstolen som bord. Magen är ofta i vägen när man ska käka... 

Runt 22.00-tiden började jag må riktigt illa. Jag var nära till spya hela tiden och lillen sparkade så mycket att jag ibland inte fick luft (kändes det som iallafall). Illamåendet fortsatte hela kvällen och långt in på natten. Lillen har nog inte varit så aktiv tidigare som han var just då. Jag fick sovit fram till ca 04.30 innan jag var tvungen att gå upp. Jag mådde fortfarande illa, händerna var redigt svullna (mest hittills) och det enda jag kunde göra var att sätta mig framför ACn tills jag kunde röra mina fingrar igen. Jag fick sedan ta en Samarin och gå och lägga mig igen. Vid 07.30 var jag vaken igen och vid 08-tiden idag gick jag upp. Nu sitter jag här, med illamående och uppstötningar i halsen och försöker samla kraft inför dagen. Jag har en del saker jag behöver fixa innan klockan 15.00 och det är utan Sadys hjälp. Undrar hur det ska gå...Jag får göra allt med myrsteg och ta det som det kommer. 

I övrigt går jag in i vecka 37 idag och symptomen blir bara värre och värre. Förhoppningsvis behöver jag inte gå 5 veckor till med detta elände, som vore det värsta tänkbara. Jag förbereder mig ändå mentalt på att det kan komma att bli så. Nu ska jag käka frukost och försöka starta igång dagen, ciao så länge. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress