Hej! Det verkar som om dagarna bara blir värre och värre. Jag försöker att göra det bästa av situationen, men det är tufft just nu. Igår kom mamma, brorsan och mormor över på besök för lite tårta och fika. Det var trevligt. Man ses ju inte lika ofta längre så man får passa på att styra upp saker medan man kan. Igår passade jag även på att hämta ett paket som jag beställt hem från Ivyrevel. En del kläder är asnice och passar min typ av kropp, men de flesta kläder sitter nog inte så bra på en kropp som min. Jag belv iallafall glad över de två plagg som jag hittade. Jag beställde en svart t-shirtklänning och en vit lite finare omlottsklänning. Den svarta passade mig och gravidmagen, men den vita får jag nog vänta med att ta på mig tills efter förlossningen haha. Jag var nöjd hur som helst. 

 
Mamma och de andra drog hem vid 17-tiden och efter det var jag helt slut. Fötterna och händerna var så svullna. Jag hade städat och fixat en del innan de kom också vilket är en ansträngning i sig. Senare mot kvällen åkte jag och Sady för att handla lite frukt och annat käk. Vi var hemma strax efter 23.00 och efter det blev det inte mycket gjort. Det finns en serie på Dplay som heter Naked and afraid. Den är rätt kul att se på om man gillar överlevnadsserier m.m. Anyways, det blev inte mycket sömn inatt och anledningarna är många.

Idag har det varit ett rent helvete, dels bristen på sömn men också all jävla svullnad. Ursäkta spårket, men idag är jag extra less på att vara gravid. Händerna var så svullna i morse att det känns som att jag har reumatism. Smärta i leder och fingrar som inte går att böja. Fötterna är så svullna att det har börjat uppstå vita prickar/fläckar överallt på dem. Än så länge oroar det mig inte, men om svullnaden blir dubbelt så illa så är jag nog tvungen att åka in och kolla upp det. Jag kände mig deppig idag då jag inte känner att jag kan röra på mig så mycket alls mer. Varje steg gör ont nästan och jag vet att jag borde vila, men då kommer rastlösheten i kapp. Jag och Sady stack till Allum för att köpa lite saker samt hämta ut ett paket till som jag beställt. Jag passade på att köpa nya stödstrumpor som hittills har fungerat mycket bättre än dem jag hade innan. Vi lagar mat nu och ska bara ta det lugnt. Ikväll ska jag ge mig på att sticka, som ett nytt projekt nu när jag har långledigt och tråkigt. Vi får se vad det slutar upp med. Ciao så länge!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress