27 juli 2019

OITNB

Graviditeten Vardagen

Hej! Vilken jävla morgon och natt säger jag bara! Gick och lade mig vid 04.00 och hade sura uppstötningar/spyor fram till 06.00. Vid det laget hade jag kanske fått max 30 minuter sömn. Svettades som fan och gick upp för att kolla temperaturen i lägenheten som låg på 28 grader! Det är helt sjukt! Får det ens lov att vara så varmt i en lägenhet? Vi har öppen balkong på båda sidor och jag kan inte annat än oroa mig för när bebisen kommer. Han kommer ju att få värmeslag. Jag var tvungen att sätta på ACn direkt och kunde inte somna om därefter. Sheldon var en pain in the ass som jamade från 06 fram till 10.00. Vid 07 hoppade jag in i duschen och tog en riktigt kall dusch, synd att det inte hjälpte... Fick en timma sömn efter det. 

Just nu kollar jag på den nya säsongen av Orange is the new black. Om en stund ska jag och Sady göra oss i ordning för att dra ut en sväng.  Vi får se hur mycket jag orkar, men vi behöver handla lite nya kattsaker till Sheldon bland annat. Det är riktigt varmt ute idag så jag hoppas att det inte blir för jävligt. 

Slänger upp två bilder från igår. Vi käkade grillad kyckling med potatissallad och baguette, dessutom har jag hittat en ny favoritiskaffe från Propud :D. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress