God morgon! Inatt har jag bara sovit ca 2-3 timmar, men jag känner mig ovanligt pigg ändå. Jag är på bra humör och solen skiner, inte för att jag skulle dra mig ut dock...Igår hade jag massa värk av och till och valde därför att bara ta disken, plocka undan lite här hemma och fortsätta med min stickning. Jag har snart kommit halvvägs på den andra remsan och tänker att jag blir klar med den senast imorgon så att jag kan påbörja den tredje. 
 
Idag är Sady ledig och vi har lite planer inför idag. Vi behöver testa babyskyddet i bilen för att se om det passar. Det är lite sent kanske att tänka på det nu, men hellre nu än aldrig haha. Vi ska även raka Sheldon idag då hans päls har blivit allt för tjock. Han fäller som ett odjur och våra ögon både tåras och klias här hemma, det vill vi inte ha inför lillens ankomst. Vi får se hur väl vi lyckas, men jag ska ta en före- och efterbild då det ser rätt kul ut när man inte gör det professionellt. Vi ska även passa på att raka min undercut som också har växt en del. Efter sommaren funderar jag på att spara ut ordentligt och återgå till mitt normala nackhår haha. Jag ska fundera på det! Frukosten idag blir pannkakor. Jag hade sånna cravings på det igår så Sady sa att han kunde tillaga det idag, yay. ^^ 

I övrigt så är jag på bra humör då jag nu mera känner mig orosfri inför föräldraledigheten. Jag har sett vad jag kommer att få i utbetalning och ser också att det är tillräckligt för att klara sig. Den oron har varit konstant sedan jag blev gravid och det är väldigt skönt att kunna släppa det nu. Lyxen av att jobba som lärare är betalda lov, vilket gör att denna sommarens inkomst är mycket bättre än förra då jag inte hade jobbat in hela semestern. Allt faller på sin plats och nu kan jag bara slappna av och tänka på det som kommer framöver. Jag ska sticka en stund nu tills Sady vaknar och sen inleder vi dagen. Ciao så länge! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress