Hej och god kväll! Idag är jag på ganska bra humör trots att natten varit ett rent helvete. Jag "somnade" runt 03.30 och vaknade stup i kvarten av ett hemskt illamående. Ursäkta för too much info, men jag spydde i munnen flera gånger, inte bara sura uppstötningar utan riktig spya som jag valde att svälja då det var smärtsamt att gå upp. Vid 05.00 valde jag att gå upp ändå eftersom "syran" i halsen brände för mycket. Jag tog en Samarin och halvsatt sovandes i soffan fram till 07.00. Jag var helt slut! Illamåendet försvann inte och har suttit kvar hela dagen. 

Vid 09.00 drog Sady ut på en cykeltur och jag försökte att somna om/vila, men det gick inte. Istället satt jag med korsord, läste nyheter och käkade frukost. Sedan i torsdags har jag haft kraftiga cravings på plommontomater så det fick bli min frukost idag. Vi köpte hem 4 paket igår så att det hela tiden finns hemma, haha. Igår hade jag fokus på mat och inte så mycket på annat. Jag hade så tråkigt igår att jag inte minns vad jag gjorde hela dagen...Idag däremot fick jag komma ut lite! Jag köpte en höstjacka i ponchostil som vi åkte och hämtade vid 13.00. Jag ville inte åka hem direkt efter så jag och Sady tog en iskaffe i solen och käkade efteråt. Det var så himla skönt att bara få komma ut lite. Jag säger hela tiden att jag inte orkar gå ut och att jag inte ska gå ut mer innan bf, men det går ju inte att hålla sig. Jag har värkar då och då, men tar dagarna som de kommer. Jag hade jättegärna velat ha ut lillen nu så att man kan fokusera på att läka och få tillbaka kroppen, men han verkar vilja stanna där inne ett tag till. 

Nu ska jag sticka lite med det garnet jag köpte här om veckan. Jag har inte stickat sedan jag gick i högstadiet så jag minns inte mycket. Vi får se hur slutresultatet blir haha. Ha en fin lördag, ciao! 

En riktigt god tonfisksallad <3
Rostad sesambagel med pesto, tomat och mozzarella.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress