Hej och god morgon. Jag har varit vaken sedan 06 och nu är klcokan ca 08.30. Natten har varit jobbig trots att jag sovit med öppen balkong och en isklaff i varje hand. Svullnaden i morse var inte att leka med! Nu börjar det dock sakta men säkert gå ner vilket är jäkligt gött. 

Igår gick jag och Sady ut en snabbis för att handla något gott. Jag hade haft stödstrumpor på mig hela dagen och kände mig manad att gå ut en stund iallafall. Det är så himla härligt och sjukt underskattat. Jag kommer aldrig att spendera en heldag hemma igen om det inte finns särskilda omständigheter. Jag somnade rätt sent iallafall och har som sagt inte sovit jättebra. 

 
Idag fyller jag 28, helt sjukt! Tiden går så jäkla snabbt samtidigt som den inte gör det, svårt att förklara. Jag känner mig jättegammal och skör just nu, men så fort ungen är ute så blir det nog bättre. Solen skiner och jag har inga planer på att gå ut nu under förmiddag/eftermiddag. Snart åker stödstrumporna på igen och sen ska jag läsa lite. Ikväll ska jag och Sady på bio. Jag är lite rädd för att sitta fast på en stol i 2 timmar, men jag får chansa och blir det överjävligt så får vi dra hemmåt. Förhoppningsvis går det bra. 

Magen växer på väldigt mycket. Man blir lite blind så jag känner att jag måste ta bilder för att se skillnaden från vecka till vecka och även från dag till dag. Igår tittade jag mig i hisspegeln och blev chockad över hur stor magen egentligen är. Jag har visserligen tagit bilder lite då och då, men det går inte riktigt in. Nu på morgonen har jag haft ett tryck neråt som gjort ont samt en del värkar. Jag försöker att fokusera på att ju ondare det gör, ju närmare förlossningen kommer jag. Än så länge är jag inget annat än positiv. Aja, nu ska jag göra mig lite frukost ciao!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress