Hej! Idag gick jag upp tidigt för att jobba. Som vanligt sov jag väldigt dåligt...Ibland blir det så jäkla varmt också så vi tvingas sova med öppen balkong. Aja, jag har haft en ganska chill arbetsdag idag. Jag har fått mycket gjort då jag bara har två lektioner på torsdagar. Jag valde därför att planera 5 veckor fram i detalj vilket underlättar en del. Arbetsdagen avslutades med en "föreläsning" och demonstration om digitalisering i undervisningen. Det var faktiskt väldigt lärorikt. 

Efter jobbet hämtade Sady mig. Det har varit så himla fint väder idag att jag bara har stått och njutit av solen (även som frivillig rastvakt). Jag önskade att det kunde bli sommar denna veckan, men halvt vår får duga så länge. Vi bestämde oss iallafall för att dra och käka glass på trifumf innan solen gick ner. Snacka om att få ångest av att sitta hemma en så fin dag! Efter glassen drog vi och handlade lite smått och gott innan vi stack hem. 

Sady hade förberett och gjort våfflor till mig som en överraskning, men eftersom jag ville ha glass så förstörde jag det lite..ops..Vi stekte därför några nya när vi kom hem så att inte smeten gjordes i onödan, haha. Nu ska jag tagga inför kvällen och bara ta det lugnt. Det har varit en bra arbetsvecka och imorgon tar jag helg. Sadys pappa och M ska flytta, men jag skulle tydligen inte hjälpa till pga. graviditeten så jag får väl fokusera på att spela in lite Youtubeklipp. Nu ska jag kolla ett avsnitt Criminal minds och försöka att inte somna!