18 december 2019

Julförberedelser

Vardagen

Hej och god morgon! Vilken natt! I tidigare inlägg så har jag berättat att lillen haft en jobbig period. Nattetid verkade det aldrig gå över. Han har vaknat 111 gånger varje natt och gråter hysteriskt när han vaknar. Vi har undrat vad det kan bero på och vi trodde att vi hade testat allt. Vissa tidiga mornar, den här och förra veckan, så testade vi att lägga honom bredvid oss i hans babynest och han sov oftast då från 06-09 ostört. Inatt testade vi att lägga honom bredvid oss redan vid 00.00 då han hade vaknat för 6e gången den kvällen. Han vaknade vid 02 (för mat) och sedan vid 06 (för mat. Han och Sady sover fortfarande så det verkar som att det har fungerat. Jag har fått sova ostört alla de timmarna emellan och det känns verkligen :). Lillen har bara behövt vår närhet under nattetid och det har vi inte kommit på sedan tidigare då han alltid har sovit i sin egen säng bredvid oss sedan han var 1 och en halv månad. Vår lilla älskade sötis haha. Vi tänker låta honom sova bredvid oss ett tag nu för att dels testa vår teori, men också för att det är sjukt mysigt. Vi borde ha gjort så från start! 

Anyways, den riktiga anledningen till att jag vaknade var att jag kände mig lite konstig. Gick på toa, och visst fan blöder jag kraftigt igen. Mensvärken kom som en käftsmäll bara några minuter efter toabesöket. Suck och fy fan säger jag bara. Jag är så jäkla glad att jag inte fick en dotter som eventuellt kunde ha ärvt mina mens/livmoderbesvär. Smärtorna jag känner nästan dagligen är inget jag önskar ens min värsta fiende. Man känner sig så orkeslös, matt och svullen konstant. En orsak till varför jag börjat träna är för att se om mina besvär minskar något, men hittills har det bara varit samma, eller värre. Jag skulle tränat igår, men lillen var ledsen och Sady var hemma senare från jobbet så det passade sig inte. Idag vill jag verkligen träna, men om smärtan är så här illa även efter värktabletter så får jag bedöma det senare under dagen. Jag funderar på att bara köra en långpromenad med lutning på bandet i värsta fall. Vi får se! Jag måste ändå söka mig till min vårdcentral för att kolla upp allt det här igen eftersom Sahlgrenska aldrig ger mig en tid. Mina hormontabletter ger mig fler biverkningar än de hjälper så jag vill gärna sluta med de. 

Över till annat. Igår köpte jag hem en liten gran (150 cm) som jag ska pynta idag :D. Jag ska även pynta resten av hemmet imorgon för då är Sady ledig och det blir lite lättare. Julkänslan är ju inte här riktigt. Vädret har varit pissigt sedan slutet av september och ingen snö har vi heller. Tråkigt, men så är det att bo i Göteborg. Jag kan inte somna om så det blir till att vara vaken tills mina finisar vaknar, ciao så länge! 

Pratade med pappa via messenger och älskar alla de filter man kan lägga haha. Julián brukar alltid få vara testkanin och både jag och pappa skrattar åt det. <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress