7 december 2019

4 månader

Vardagen

Hej! Vi har precis nattat lillen och förhoppningsvis sover han djupt. Idag har jag tagit det ganska lugnt. Jag drog förbi Claudia en sväng förut och efter det stack jag till Ica för att handla. Jag hade självklart med mig lillen som uppskattade en promenad i solen. Det är ju inte ofta man får se den blå himmelen under vinterhalvåret så det var verkligen härligt att komma ut och få lite ny energi. Jag handlade lite ingredienser till lussebak som jag tänkte göra imorgon då det är 2a advent. Sady jobbade till 15.30 idag och efter det har vi bara gosat med Julián. Vi tog en liten promenad för en stund sen och nu ligger han och sover haha. 

För övrigt så blev Julián 4 månader igår. Det går så snabbt även om det inte känns så ibland. Han är ju så stor nu! På onsdag nästa vecka så ska vi till BVC och då ska vi prata smakportioner. Han har redan fått smaka på gröt, jordgubbe, clementin (saften) och banan. Läste dock att man inte ska ge jordgubbar eller annan frukt än päron och banan till att börja med på grund av allergirisk så nu har jag smått ångest. Det var tur att han bara fick smaka lite i en sån där smaknapp en gång och inte mer. Han verkar iallafall gilla mat väldigt mycket och är alltid intresserad när jag och Sady käkar vår mat haha. 

Imorgon ska jag täna för tredje gången och jag går själv då Vong inte kan. Jag tänkte köra mycket kondition, eftersom det är det jag behöver öva upp mest. Styrkan kan jag alltid komplettera med. Efter gymmet ska jag och Sady lämna Julián hos hans pappa och Marcela då vi behöver göra ett storstäd här hemma. Alltså ett städ som täcker varenda liten yta så det ska bli najs att kunna fokusera på det ett par timmar. Dessutom använder jag alltid klorin när jag städer ordentligt och då är det inte så bra att han vistas i rummen. När vi har städat klart åker vi hem till hans pappa igen och käkar adventsmiddag. Det blir mysigt. Nu tänkte jag dricka en kopp te och kolla lite Youtube innan läggdags. Det är en kvällstradition på vintern, att dricka te alltså haha. Slänger upp en bild på vår lille sötis. Imorgon väger jag mig förresten och uppdaterar som vanligt på @viktexpressen  . Jag har redan börjat se stora skillnader och har laddat upp en för- och efterbild. Ibland är siffrorna på vågen inte det som betyder något! Ciao så länge! 

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress