9 december 2019

2a advent

Vardagen

Hej! Igår var det andra advent och jag startade dagens med ett träningspass. Jag vaknade dock på dåligt humör och var egentligen inte alls motiverad att gå. Jag kände mig svullen och hade mensvärk och det kändes bara som en allmän skitdag. Jag genomförde iallafall passet med den energi som jag hade och jag gav 100%. Jag kände mig duktig som fan, men energin var sedan som bortblåst. 

När jag var tillbaka från gymmet åkte vi till Sadys pappa och Marcela för att lämna Julián i ett par timmar. Vi skulle hem och städa under tiden. Det är så sällan man hinner göra något stort hemma, så vi passade på. Jag fick också njuta av en kopp kaffe i lugn och ro. Ibland är det så lite som krävs för lite avkoppling haha. Vi städade, åt lax med potatis och tidsoptimist som jag är så trodde jag att jag skulle hinna baka lussebullar också...Det gjorde jag inte. Jag satte degen, men den fick åka in i kylen och jäsa klart tills vi var hemma igen. 

Vi åkte till Sadys pappa och Marcela och käkade både middag och adventsfika. Vi köpte med oss lite kakor och glögg och tittade på film. Julián trivdes verkligen så det var inga problem. Vi åkte hem sent och då fortsatte jag göra klart bullarna. Även om jag inte ska äta några bullar så är det fortfarande lika roligt att göra de. 

Imorse vaknade jag med världens mensvärk och var orörlig en stund. Jag haltade mig fram till värktabletterna och nu 1 timma senare så är det helt okej. Jag tycker fortfarande inte att de tabletter jag fått har hjälpt helt, bara till viss del genom att jag inte blöder lika ofta och lika kraftigt, men värken kommer som ett brev på posten 2 gånger i månaden. Det suger. Jag är fortfarande på lite dåligt humör idag, men ska försöka göra det bästa av situationen. Nu har Julián vaknat så jag ska mysa med honom ett par timmar ^^. Ciao så länge!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress