23 december 2019

23 december

Vardagen

Hej! Jag har inte riktigt vaknat till ännu trots en stor kopp kaffe. Nattens sömn var dålig och det känns! Idag är det dagen innan julafton och jag har en del att göra. Jag ska städa, dra och handla det sista inför imorgon samt försöka hitta en presentbox som är minst 30x30. Om jag hittar en får jag göra en själv, men det känns omständigt just nu. Senare ikväll kommer Sadys pappa och Marcela hit. Vi ska spela bingolotto under uppesittarkvällen haha. Jag har inte spelat sedan jag var liten och satt bredvid pappa så jag har ingen aning om hur det funkar längre. Det ska iallafall bli mysigt att käka lite gott och bara umgås. 

Imorgon firar vi jul tillsammans med hans pappa och Marcela haha. Vi ska käka gott och bara chilla. Det blir Juliáns första jul så vi ska ta lite bilder som vi kan ha som minnen sen. Så mysigt! Det är det bästa med denna julen för någon julkänsla har jag inte fått riktigt då snön vägrar att komma. Nästa år vill vi åka bort över julen. Kanske blir det Schweiz, kanske blir det något varmt land, vi får se!

I övrigt så har jag lyckats gå ner lite mer i vikt. Jag är nu nere på 87,5 vilket är bra. Fortfarande är det många kilon kvar och jag har svårt att vara jätteglad än så länge. Jag kommer att bli mer taggad så fort jag når under 80 för det var ett tag sedan haha. Nu ska jag käka frukost för min mage kurrar som bara den. Hur ska ni fira jul? Ciao <3
En bild på det finaste jag har <3