26 augusti 2019

Mama-life

Vardagen

Hej! Dagarna är så annorlunda nu mera och vår lille prioriteras alltid först. Jag har ingen koll på vad det är för dagar eller när jag gör vad, men i förra veckan var vi iallafall på hörselscreening för Julián och han hade prima hörsel så det är inget man behöver oroa sig över. Jag tog mig också över till Claudia en sväng i lördags (tror jag). Det var fint väder och det var himla nice att komma iväg en stund. Lite kaffe och promenad gjorde susen! 

Igår åkte vi hem till Sadys pappa och käkade mat samt kollade på film. Det blev Predator (2010) på spanska haha. Vi åkte hem rätt sent och valde sedan att ta en kort kvällspromenad. Jag känner på mig att det kommer att bli en hel del sådana. Julián har också fått sitt första bad och det verkar som att han verkligen gillar det. Han var helt lugn och såg ut att trivas. Vi kommer troligtvis bada honom idag igen och försöka på in det som en kvällsrutin innan läggdags. Det finns inga rutiner än så länge, men man måste ju börja någonstans. 

Idag har jag för övrigt varit helt själv då Sady har börjat jobba idag. Det har gått väldigt bra tycker jag och hoppas att alla dagar kan vara så bra. Jag hann till och med att få i mig lite mat. Nu ska vi ut och handla så det är bara att klä på lillen lite kläder och försöka komma ut innan det blir helt mörkt ute. Ciao så länge. 

Nya glasögon #Tomford. Var tvungen att köpa nya då min syn försämrats avsevvärt under graviditeten. Någon som känner igen sig?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress