Hej! Nu var det några dagar sedan jag uppdaterade sist. Jag hinner knappt äta så bloggen blir tyvärr inte så prioriterad som jag skulle önska! Just nu matar Sady lillen så då passar jag på att uppdatera lite. Jag undrar hur det ska gå när Sady börjar jobba på måndag igen... 

Imorse skulle vi gått till kommunhuset och skrivit på faderskapstest, men vi missade tiden totalt då vi prioriterade sömnen först. Vi hade liksom totalt glömt bort att vi hade tiden trots att vi försökt påminna oss själva om den flera gånger. Jag antar att det är såhär när man är småbarnsförälder haha. Jag glömmer sällan något i vanliga fall. Hur som haver...vid 13.00-tiden drog vi hemifrån för att fixa lite saker och vid 15.00 åkte vi till Stenungsund för att träffa J och hennes mamma. Julián skötte sig exemplariskt och var lugn hela resan. Det är så trevligt att få komma ut lite och träffa lite folk, ta frisk luft och bara se en annan miljö än hemmiljön. Vi var där i några timmar innan vi åkte hemmåt. Vi kom för inte så länge sedan och just nu chillar vi bara. Imorgon är det dags för hörselscreening och jag hoppas att vi inte glömmer den tiden. 

Jag tycker alla dagar känns samma även fast de alla är olika. Lillen ska ha mat, bytta blöjor, rapas och sen sova. Varje dag är det samma och där emellan förösker jag och Sady få ätit och städat här hemma. Vi sover i skift och försöker underlätta för varandra så mycket som möjligt. Igår tog vi en liten kvällspromenad bara för att få Julián trött, vilket också fungerar. Han älskar att åka i bilen eller i vagnen. 

Igår kollade jag färdigt alla förlossningsklipp för första gången. Det tog sin lilla tid och jag har fortfarande svårt att se vissa sekvenser. Jag har inte riktigt bestämt vad som ska ingå i videon som Sady ska klippa ihop, det återstår att se. Jag ska även spela in lite här hemma innan vi klipper ihop allt. Nu ska jag bara chilla framför tvn och försöka glömma att jag själv fortfarande har ont lite var stans. Ciao så länge. 

Juliáns första fotavtryck. vi lyckades inte få handen ännu så vi får nöja oss med foten så länge! 

I samarbete med Buzzador. Jag fick hem ett duschkit från Buzzador från märket Love beauty and planet att testa. Jag var skeptisk först eftersom jag sällan testar nya shampon och balsam, men dessa var riktigt bra. 😃 Luktar asgott ❤ och mjukgör håret precis som jag vill. Skulle aldrig rekommendera något jag inte gillar. Doft av kokos och ylang ylang. 
#hoperepairbuzz #smallactsoflove#buzzador @lovebeautyandplanet_se

För er som inte vet vad Buzzador är så är det en sida där man registrerar sig för att testa olika varor/produkter. Jag har varit medlem på hemsidan i många år och har testat en hel del olika saker, både produkter och mat. Du behöver bara säga din ärliga åsikt om sakerna. Skitsmidigt, bara ett tips! 

Sliten som fan efter två veckor hemma med samma typ av sysslor, brist på sömn m.m. Jag är väldigt tacksam över att inte ha ett skrikande barn. <3 Hur hinner vissa med att sminka sig, se fräscha ut osv? Tips mottages gärna. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress