17 augusti 2019

Bajsattack

Vardagen

Hej! Jag och Sady kom hem från hans pappa för inte så länge sedan. Han frågade om vi ville käka där idag och självklart ville vi det. Vi kom iväg rätt sent då vi skulle göra lite annat innan. Vi köpte en bärsjal på Big baby idag. Vi kände att vi behövde ha händerna fria när vi är ensamma framför allt. Det är lite krångligt att vira, men vi ska nog fixa det till slut! Väl hos hans pappa käkade vi smörstekt potatis med hemmagjord schnitzel samt kollade på Alita: Battle angel. Vi försökte iallafall kolla...Julián var på blöjhumör idag så vi bytte säkert blöja 6 gånger. Det var iallafall trevligt att komma iväg lite. Man lever lite som i en loop här hemma och allt känns samma, dag som natt. Man behöver få känna sig lite mänsklig ibland. 

Jag känner mig lite piggare för varje dag som går. Vissa timmar på dygnet gör det riktigt ont i både buk och underliv, men de timmarna blir åtminstone färre och färre. Jag har börjat aktivera mig ännu mer och ska göra försök till det varje dag. Jag går inte ner mer i vikt som det är just nu så nu är det upp till mig att röra på mig om det ska ske någon mer förändring (förutom magen som fortfarande blir mindre). Jag har gått ner en hel del sedan förlossningen iallafall. Just nu ligger jag på -13 kg. Det är inte mycket tycker jag så nu är det dags att börja kämpa. Imorgon ska jag till Allum medan Sady är hemma med lillen. Jag ska titta på lite nya kläder i storlek 50 då vi saknar några plagg. Vi har hur mycket kläder som helst, men det fattas i strlk 50 som sagt. Vi får se vad jag hittar, men jag ska försöka promenera i hyffsad takt. Det känns så himla bra att kunna röra sig mer och mer och sakta få tillbaka sin egen kropp. 

Igår var jag föresten på synundersökning samt valde att köpa mig ett par nya glasögon. Sedan graviditeten har jag fått så himla dålig syn. Den har försämrats avsevärt och pga. det har jag fått huvudvärk. Blickpunkten som jag går till hade rea på märkesbågar så jag passade på att köpa ett par. Just nu har jag Ray-Ban och jag älskar dem verkligen, men jag har ingen aning om min syn kommer tillbaka eller inte. Jag vågar inte chansa och jag vill kunna se ordentligt så snart som möjligt. Jag köpte mig iallafall ett par Tom Fordbrillor. Jag hoppas att de är lika fina som när jag testade dem. Ibland blir jag osäker på nya brillor och tycker inte alls att de sitter på samma sätt när jag väl fått dem haha. Aja en vecka skulle det ta! Efter synundersökningen åkte vi snabbt och träffade Anthony innan vi skulle till barnmorskan. Han hade med sig massa barnböcker som vi fick, så himla snällt! Besöket hos barnmorskan gick ganska snabbt då vi bara skulle ta blodtrycket samt hb:t. Det såg lite bättre ut och mitt blodtryck har äntligen börjat gå neråt. Nästa besök är efterkontrollen och den görs först den 30e september. 

Nu ska jag försöka vila lite innan Julián vaknar. Man måste passa på! Ciao så länge. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress