Hej! Idag gick jag in i vecka 28, spännande! Tiden går väldigt fort nu och det är farligt att skjuta upp saker som man tänkt fixa hela tiden. Till helgen tänkte jag städa upp i "barnrummet" lite. Jag vill jättegärna ha rummet klart innan bebis kommer. Vi får se hur mycket jag hinner göra denna helgen. 

Vad har hänt idag då? Jo, vi har haft valborgsvandring på skolan idag. Det innebär att alla elever i årskurs 1-6 går en runda på ca 8 km. Idag hade de dessutom väldigt tur med vädret. Jag fick dock stanna kvar på skolan då det är terräng och annan sumpmark som inte passar min anatomi just nu...Det var inte jättekul, men jag fick iallafall en hel del planerat. Efter jobbet åkte Sady och hämtade mig och sedan åkte vi direkt ner till centrum. Han skulle på rehab för axeln/armen och fick med sig lite övningar att göra hemma. När vi väl kom hem lagade han mat till oss, korvstroganoff. Så jäkla gott! En stund efter maten tog vi en kvällspromenad. Det var väldigt mysigt. <3 Nu sitter jag i sängen och känner mig helt slut haha. 

Jag har inte haft några ryggsmärtor idag. Jag har haft lite halsbränna samt magont. Magen växer så det knakar och det är inte konstigt att det gör ont. Halsbrännan hjälpte lite grann med hjälp av tabletterna jag köpte igår (Gaviscon). Blir det värre har jag blivit tipsad om att ta Samarin eller Omeprazol. Nu tänkte jag lägga mig då jag och Sady ska upp tidigt imorgon. Det är en röd dag så jag är ledig, vilket är asgött. Vi ska iallafall dra till Ullared och köpa lite saker till bebisen, mycket hygienartiklar. Jag uppdaterar mer imorgon! Om ni vill se vad jag köper i en större haul får ni hojta till så spelar jag in ett klipp isåfall. Ciao så länge! 

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress